Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt156g72kcal5g7.5g2.3g0g
Ruokasuola jodioitu 2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 125g97kcal22g0g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 156g119kcal2.9g24.2g0.3g1.6g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g3.9g27kcal0g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1227g662kcal60.8g69.8g12.8g3.8g
Valittu annoskoko614g331kcal30.4g34.9g6.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna307g165kcal15.2g17.5g3.2g1g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519