Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen490g126kcal4.4g22.5g2g9.8g
Purjosipuli 560g128kcal10.1g13.4g1.1g11.8g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g2275g3640kcal523.3g0g182g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2590g907kcal25.9g178.7g12.9g36.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.5g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12264g10015kcal1150.8g493.6g398.8g132.6g
Valittu annoskoko6132g5008kcal575.4g246.8g199.4g66.3g
Annoskoko puolitettuna3066g2504kcal287.7g123.4g99.7g33.2g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011