Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2797g3636kcal475.5g55.9g229.3g2.8g
Auringonkukkaöljy (100g)70g618kcal0g0g69.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1259g2014kcal264.3g3.8g1132.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1049g892kcal10.5g36.7g73.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g958g575kcal3.8g143.7g1g13.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12264g15468kcal1508.2g480.2g3012.6g32.4g
Valittu annoskoko6132g7734kcal754.1g240.1g1506.3g16.2g
Annoskoko puolitettuna3066g3867kcal377.1g120.1g753.2g8.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672