Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2335g371kcal17.5g46.7g2.3g46.7g
Vesi3269g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow61g158kcal6.1g6.1g12.1g1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g234g584kcal13.5g7.5g54.9g0.5g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12264g2351kcal80.2g143g139.6g104.4g
Valittu annoskoko6132g1176kcal40.1g71.5g69.8g52.2g
Annoskoko puolitettuna3066g588kcal20.1g35.8g34.9g26.1g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093