Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä1800g1980kcal140.4g324g9g144g
Peruna, keskikokoinen 60g1280g768kcal19.2g166.4g1.3g11.5g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g80g704kcal0g0g80g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g24g23kcal0.3g4.4g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka960g96kcal10.6g7.7g1.9g9.6g
Feta, Arla Apetina 3%800g880kcal144g16g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12272g9606kcal660.6g1134.8g240.6g380.2g
Valittu annoskoko6136g4803kcal330.3g567.4g120.3g190.1g
Annoskoko puolitettuna3068g2402kcal165.2g283.7g60.2g95.1g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449