Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g2253g2479kcal473.2g0g58.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g316g233kcal14.2g40.7g0.6g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g45g72kcal4.1g14g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Herkkusieni 901g143kcal18.9g2.7g3g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12276g6915kcal1036.4g158.4g216.4g39g
Valittu annoskoko6138g3458kcal518.2g79.2g108.2g19.5g
Annoskoko puolitettuna3069g1729kcal259.1g39.6g54.1g9.8g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006