Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 140g310kcal24.5g0g23.8g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)175g53kcal1.8g10.5g0.4g1.8g
Spagetti, Barilla77g270kcal9.2g55.6g1.2g2.3g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Tomaattisalsa 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g1464kcal75.6g150.2g62.4g14g
Valittu annoskoko614g732kcal37.8g75.1g31.2g7g
Annoskoko puolitettuna307g366kcal18.9g37.6g15.6g3.5g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704