Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo94g666kcal0.3g0.2g75g0g
Sokeri 94g381kcal0g93.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g536kcal15.9g109.4g1.9g5.5g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 125g109kcal1.3g22.9g0.5g2.3g
Taloussuklaa, Fazer63g322kcal2.4g35g18.8g3.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g38kcal0g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1229g4308kcal57.4g543.8g206.4g22.2g
Valittu annoskoko615g2154kcal28.7g271.9g103.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna307g1077kcal14.4g136g51.6g5.6g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328