Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1500g1026kcal216.6g0g16.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Appelsiini, kuorittu 1000g471kcal5.6g89g3g21g
Salaatti, jäävuori tuore2000g200kcal22g16g4g20g
Kurkku 700g77kcal3.9g9.8g0.7g4.9g
Halloumi-juusto light, 100g500g1100kcal135g5g60g0g
Hunaja 70g231kcal0.4g56.6g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen70g132kcal0.4g31.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12280g6634kcal775.6g444.8g170.4g102g
Valittu annoskoko6140g3317kcal387.8g222.4g85.2g51g
Annoskoko puolitettuna3070g1659kcal193.9g111.2g42.6g25.5g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029