Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3200g640kcal41.6g96g6.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Soijarouhe, tumma, 30g300g969kcal150g90g1.5g16.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g240g672kcal45.6g0.1g52.8g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)400g1560kcal116g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12280g12428kcal774.4g561g778.2g85.2g
Valittu annoskoko6140g6214kcal387.2g280.5g389.1g42.6g
Annoskoko puolitettuna3070g3107kcal193.6g140.3g194.6g21.3g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458