Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)1668g5837kcal225.1g1093.9g48.4g53.4g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1501g641kcal50.7g72g15g0g
Sipuli (kuorittu)183g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl580g766kcal76g1.7g48.2g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)300g1081kcal69g0g90g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Purjosipuli, annos 20g67g13kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1334g4276kcal357.1g0g319.4g0g
Ketsuppi, Pirkka57g61kcal0.6g14.2g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12280g25664kcal1571g2421.4g1046.2g131.8g
Valittu annoskoko6140g12832kcal785.5g1210.7g523.1g65.9g
Annoskoko puolitettuna3070g6416kcal392.8g605.4g261.6g33g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158