Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1739g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 502g1515kcal0.5g372.2g0g0g
Hiiva 97g72kcal12.7g1.1g0.4g6.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 483g1469kcal42.3g267.6g9.2g67.1g
Grahamjauho 966g3168kcal102g586.4g21.3g95.6g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g2319g8115kcal313g1520.9g67.2g127.5g
Suola, annos 3g39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g28675kcal941g5496.4g196.2g593.8g
Valittu annoskoko6144g14338kcal470.5g2748.2g98.1g296.9g
Annoskoko puolitettuna3072g7169kcal235.3g1374.1g49.1g148.5g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646