Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä1802g1983kcal140.6g324.4g9g144.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1282g769kcal19.2g166.6g1.3g11.5g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g80g705kcal0g0g80.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g24g23kcal0.3g4.4g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Paprika punainen 801g235kcal7.5g36g3.2g15.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka961g96kcal10.6g7.7g1.9g9.6g
Feta, Arla Apetina 3%801g881kcal144.2g16g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g9619kcal661.4g1136g240.8g380.6g
Valittu annoskoko6144g4810kcal330.7g568g120.4g190.3g
Annoskoko puolitettuna3072g2405kcal165.4g284g60.2g95.2g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449