Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1087g1369kcal119.5g3.3g97.8g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 799g5796kcal9.5g3.2g649.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g799g487kcal111.9g24g479.4g0g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.3g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g120g436kcal4.2g95.4g4.2g0g
Porkkanaraaste 200g1598g431kcal9.6g84.7g3.2g39.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1598g2557kcal127.8g63.9g207.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g22574kcal777.4g639.6g2883.8g81g
Valittu annoskoko6144g11287kcal388.7g319.8g1441.9g40.5g
Annoskoko puolitettuna3072g5644kcal194.4g159.9g721g20.3g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749