Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen480g3456kcal4.8g4.8g384g0g
Kerma, ruoka 15% Flora240g360kcal3.8g8.4g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1280g4392kcal130.4g896g15.4g44.8g
Raparperi 960g323kcal6.6g52.8g1g13.4g
Fariinisokeri224g909kcal0g223.8g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)800g1520kcal36g128g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g34978kcal539.2g5349.6g1208.8g116.4g
Valittu annoskoko6144g17489kcal269.6g2674.8g604.4g58.2g
Annoskoko puolitettuna3072g8744kcal134.8g1337.4g302.2g29.1g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594