Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g4819g6891kcal963.8g0g337.3g0g
Kananmuna kuoreton 723g1031kcal90.4g2.2g74.1g0g
Lanttu 602g174kcal6g27.7g1.8g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g16192kcal2120.4g59.8g826.4g21.6g
Valittu annoskoko6144g8096kcal1060.2g29.9g413.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna3072g4048kcal530.1g15g206.6g5.4g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893