Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 624g81kcal7g6.1g1.2g7.5g
Ruohosipuli 96g22kcal1.3g1.6g0.6g2.3g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1104g1469kcal93.2g194.3g22.1g55.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 960g616kcal30.7g46.3g33.6g0.1g
Fetajuusto arla 8% (100g)960g1440kcal153.6g38.4g76.8g0g
Rypsiöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2088g1143kcal33.2g273.7g3.5g17.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 72g14kcal0.5g2.2g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g10535kcal643.8g1143.6g372.6g174.8g
Valittu annoskoko6144g5268kcal321.9g571.8g186.3g87.4g
Annoskoko puolitettuna3072g2634kcal161g285.9g93.2g43.7g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964