RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1511g2155kcal188.8g4.5g154.8g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1199g3836kcal0g36g455.6g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)408g1304kcal44.8g256.8g11.4g48.9g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1774g5944kcal244.8g1137.3g40.8g106.5g
Raparperi 959g323kcal6.6g52.7g1g13.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g60g186kcal6.6g36g4.2g16.8g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g120g436kcal4.2g95.4g4.2g0g
Hermesetas-jauhe54g156kcal0.6g30.2g0g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g28892kcal999g3343.2g1344g415g
Valittu annoskoko6144g14446kcal499.5g1671.6g672g207.5g
Annoskoko puolitettuna3072g7223kcal249.8g835.8g336g103.8g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435