Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g62g455kcal0.6g0.6g49.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g94g318kcal1.9g2.8g33.6g0g
Kookoshiutale 22g144kcal1.8g1.4g14.1g3.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 349g135kcal0.6g28.5g0.3g5.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g62g380kcal11.8g3.1g34.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 25g168kcal6.7g1.7g14.5g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g3208kcal46.8g78.2g293.2g23.8g
Valittu annoskoko615g1604kcal23.4g39.1g146.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna308g802kcal11.7g19.6g73.3g6g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976