Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1088g1371kcal119.7g3.3g97.9g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g24g0kcal0g0g0g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g800g488kcal112g24g480g0g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.4g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g120g437kcal4.2g95.5g4.2g0g
Porkkanaraaste 200g1600g432kcal9.6g84.8g3.2g40g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1600g2560kcal128g64g208g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12304g22604kcal778.4g640.4g2887.4g81.2g
Valittu annoskoko6152g11302kcal389.2g320.2g1443.7g40.6g
Annoskoko puolitettuna3076g5651kcal194.6g160.1g721.9g20.3g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749