Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)780g211kcal10.1g37.4g1.6g13.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen899g315kcal1.8g73.8g0.9g13.5g
Kalaliemikuutio 40g122kcal4g13.6g5.6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2398g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Katkarapu 999g684kcal144.3g0g11g0g
Flora kevyt ruoka 7%999g849kcal10g45g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g4447kcal346.8g352.6g178.6g56g
Valittu annoskoko6156g2223kcal173.4g176.3g89.3g28g
Annoskoko puolitettuna3078g1112kcal86.7g88.2g44.7g14g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181