Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)675g1417kcal94.4g4g114.7g0g
Pekoni, paistettu 225g1158kcal37g0g114g0g
Sipuli 247g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Paprika punainen 382g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Paprika vihreä 382g81kcal3.6g9.6g1.1g7.3g
Tomaatti 1686g384kcal9.4g58.2g5.1g23.6g
Voi 90g652kcal1.1g0.4g73.1g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1979g2822kcal247.3g5.9g202.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1485kcal9g13.5g157.4g0g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g16487kcal822.4g248g1345g98.2g
Valittu annoskoko6156g8244kcal411.2g124g672.5g49.1g
Annoskoko puolitettuna3078g4122kcal205.6g62g336.3g24.6g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614