Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1201g360kcal55.3g24g3.6g19.2g
Broilerifilee, marinoimaton1201g1285kcal277.5g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)676g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Kananmuna kuoreton 450g643kcal56.3g1.4g46.2g0g
Maito, Kevyt1802g829kcal57.7g86.5g27g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa601g1802kcal138.1g0g138.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g225g586kcal60.8g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g11374kcal1309g288.6g545.2g61.4g
Valittu annoskoko6156g5687kcal654.5g144.3g272.6g30.7g
Annoskoko puolitettuna3078g2844kcal327.3g72.2g136.3g15.4g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555