Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g765g574kcal137.6g3.8g7.6g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g562g1946kcal66.4g393.6g11.2g2.8g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1350g1485kcal310.4g0g28.3g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Purjosipuli 900g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Kiinankaali 1350g270kcal21.1g30.4g4g12.1g
Ruokaöljy keskiarvo 61g537kcal0g0g60.7g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 675g242kcal27g17.5g4.7g10.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g135g243kcal3.4g56.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g11122kcal1170.2g1068.8g238g95.4g
Valittu annoskoko6156g5561kcal585.1g534.4g119g47.7g
Annoskoko puolitettuna3078g2781kcal292.6g267.2g59.5g23.9g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094