Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1605g433kcal20.9g77g3.2g27.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)240g1725kcal0.2g0.2g191.6g0g
Kananmuna, paistettu 2395g4838kcal306.4g7.7g403.4g0g
Pekoni rasvainen 874g3287kcal104.9g0g323.5g0g
Ranskankerma Valio1042g2918kcal26g36.5g291.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g26401kcal916.8g242.8g2427g54.6g
Valittu annoskoko6156g13200kcal458.4g121.4g1213.5g27.3g
Annoskoko puolitettuna3078g6600kcal229.2g60.7g606.8g13.7g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240