Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g600g1080kcal15g48g90g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1439g2447kcal287.9g0g143.9g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1499g5247kcal191.9g1045g28.5g48g
Plus maito (Valio), annos 100g300g120kcal15g14.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.8g1.5g50.7g0g
Ingman Pohjanpoika juusto450g1777kcal107.9g9g143.9g0g
Tomaatti, tuore600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g23271kcal1380.2g2330g919.6g128.6g
Valittu annoskoko6156g11635kcal690.1g1165g459.8g64.3g
Annoskoko puolitettuna3078g5818kcal345.1g582.5g229.9g32.2g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445