Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu800g2400kcal32.8g32g240g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1000g600kcal10g45g40g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g1200g2880kcal216g0g216g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g1736g5729kcal208.3g1137.1g38.2g104.2g
Valkoviini kuiva 480g329kcal1.5g2.9g0g0g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g740g200kcal9.6g35.5g1.5g12.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12312g26524kcal971g2544.6g1300.6g236.6g
Valittu annoskoko6156g13262kcal485.5g1272.3g650.3g118.3g
Annoskoko puolitettuna3078g6631kcal242.8g636.2g325.2g59.2g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979