Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Seiti x-tra233g187kcal39.7g2.3g2.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa108g324kcal24.8g0g24.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g133g453kcal2.7g4g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g2004kcal138g26.2g148.2g4.8g
Valittu annoskoko616g1002kcal69g13.1g74.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna308g501kcal34.5g6.6g37.1g1.2g
Arvot/100g100g163kcal11.2g2.1g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413277