Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g65g255kcal0.1g63.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g624kcal18.5g127.3g2.2g6.4g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 103g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Rypsiöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g3357kcal66.2g424.4g152.4g22.2g
Valittu annoskoko616g1679kcal33.1g212.2g76.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna308g839kcal16.6g106.1g38.1g5.6g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257