Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g437g1289kcal65.5g0g113.6g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g87g32kcal0.8g5.4g0.2g2.4g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g87g21kcal1.7g3.1g0.2g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g2683kcal136g17g228g4.8g
Valittu annoskoko616g1341kcal68g8.5g114g2.4g
Annoskoko puolitettuna308g671kcal34g4.3g57g1.2g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624