Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 191g243kcal41.1g0g8.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g88g35kcal0.9g7.1g0.3g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow175g70kcal3.7g11.9g0.7g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g14g11kcal0.3g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g756kcal94.2g48.2g20g12.6g
Valittu annoskoko616g378kcal47.1g24.1g10g6.3g
Annoskoko puolitettuna308g189kcal23.6g12.1g5g3.2g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248