Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 436g2807kcal61.5g14.8g265.9g76.3g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g29g64kcal1.3g14.2g0.2g11.6g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g93g286kcal0g71.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g6314kcal125.6g201.2g532.2g175.8g
Valittu annoskoko616g3157kcal62.8g100.6g266.1g87.9g
Annoskoko puolitettuna308g1579kcal31.4g50.3g133.1g44g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195