Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore350g98kcal2.1g19.6g0.7g8.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g88g34kcal2.9g2.7g1.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g909kcal41.6g49.6g58.2g17.6g
Valittu annoskoko616g455kcal20.8g24.8g29.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna308g227kcal10.4g12.4g14.6g4.4g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727