Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli75g14kcal1.3g1.8g0.1g1.6g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g247g148kcal7.7g18.8g4.9g0g
Ketsuppi, Heinz56g58kcal0.5g13.5g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)157g173kcal39.3g0g1.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1233g895kcal97.6g68.2g25.4g4.6g
Valittu annoskoko617g447kcal48.8g34.1g12.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna308g224kcal24.4g17.1g6.4g1.2g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341