Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)75g45kcal0.7g3.4g3g0g
Ruokakerma ingman 5%60g51kcal2.1g3.6g3g0g
Rainbow perunasipulisekoitus300g195kcal4.8g45g0.3g4.2g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit180g394kcal26.6g4.9g29.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1233g1376kcal68.6g114.8g71.2g8.4g
Valittu annoskoko617g688kcal34.3g57.4g35.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna308g344kcal17.2g28.7g17.8g2.1g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167