Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)319g367kcal18.8g44.6g13.1g9.9g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g131g177kcal28.9g0g6.6g0g
Kerma, ruoka 15% Flora19g28kcal0.3g0.7g2.8g0g
Sinappi 7.5g10kcal0.3g1.1g0.5g0.1g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 15g46kcal0.5g0.5g4.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1234g1360kcal97.8g94.6g66.4g20.4g
Valittu annoskoko617g680kcal48.9g47.3g33.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna308g340kcal24.5g23.7g16.6g5.1g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.7g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860