Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g42g66kcal9.2g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 70g39kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Sieni tatti, hapero 7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk3.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1234g299kcal23g27.4g10.6g5.2g
Valittu annoskoko617g149kcal11.5g13.7g5.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna309g75kcal5.8g6.9g2.7g1.3g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936