Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3330g2106kcal99.9g159.8g116.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)1332g1678kcal146.5g4g119.9g0g
Rypsiöljy 150g1325kcal0g0g149.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1199g4196kcal42g970.9g12g36g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g200kcal0g49.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g19185kcal582g2406g796.4g72.4g
Valittu annoskoko6160g9593kcal291g1203g398.2g36.2g
Annoskoko puolitettuna3080g4796kcal145.5g601.5g199.1g18.1g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300