Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 701g4976kcal5.3g2.8g560.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1214g4166kcal123.7g850g14.6g42.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 117g100kcal3.6g5.1g7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1284g1832kcal160.5g3.9g131.6g0g
Anjovis 378g973kcal109.3g36.3g43.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 467g300kcal14.9g22.5g16.3g0g
Purjosipuli1168g222kcal21g28g2.3g24.5g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Pizzajuusto, valio467g1588kcal116.8g0g121.4g0g
Muna, annos 60g280g246kcal21.2g2.4g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g28847kcal1157.8g1903.2g1828.6g137g
Valittu annoskoko6160g14424kcal578.9g951.6g914.3g68.5g
Annoskoko puolitettuna3080g7212kcal289.5g475.8g457.2g34.3g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831