Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g400g120kcal4g16g1.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1333g467kcal21.3g92g1.3g18.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1333g241kcal7.5g33.3g5.3g9.3g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g2342kcal76g321g70.6g69.6g
Valittu annoskoko6160g1171kcal38g160.5g35.3g34.8g
Annoskoko puolitettuna3080g586kcal19g80.3g17.7g17.4g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671