Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 482g4265kcal0g0g482.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2926g10039kcal298.1g2048g35.1g102.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 322g2284kcal2.4g1.3g257.2g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g16g50kcal1.8g10.9g1.1g4.5g
Sokeri 273g1109kcal0g273g0g0g
Kananmuna kuoreton 354g505kcal44.2g1.1g36.2g0g
Hiiva 161g120kcal21.1g1.8g0.6g11.1g
Vesi, vesijohtovesi 804g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 804g366kcal24.1g38.6g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12321g37474kcal783.4g4749.4g1649.2g236g
Valittu annoskoko6160g18737kcal391.7g2374.7g824.6g118g
Annoskoko puolitettuna3080g9368kcal195.9g1187.4g412.3g59g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070