Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1544g2202kcal192.9g4.6g158.2g0g
Oltermanni, perinteinen842g3031kcal210.5g0g244.2g0g
Aurajuusto477g1622kcal95.4g0g138.4g0g
Paprika punainen 477g140kcal4.5g21.5g1.9g9.1g
Paprika keltainen 477g144kcal4.5g24.3g1g9.5g
Sipuli (kuorittu)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1123g898kcal145.9g22.5g22.5g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g14g1.4kcal0.2g0g0.1g11.9g
Tonnikala öljyssä 435g826kcal118g0g39.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )435g609kcal56.5g28.3g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g19126kcal1665.6g234.8g1273g72.4g
Valittu annoskoko6160g9563kcal832.8g117.4g636.5g36.2g
Annoskoko puolitettuna3080g4782kcal416.4g58.7g318.3g18.1g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062