Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1427g5794kcal0g1425.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1523g1918kcal167.5g4.6g137g0g
Vehnäjauho puolikarkea 910g3121kcal92.7g636.7g10.9g31.8g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 34g124kcal6.2g3.7g7.3g10.2g
Maitosuklaa 1120g6017kcal113.4g559.7g369.4g0.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1120g7952kcal8.4g4.5g895.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g49950kcal779.4g5291.4g2840.4g85g
Valittu annoskoko6160g24975kcal389.7g2645.7g1420.2g42.5g
Annoskoko puolitettuna3080g12488kcal194.9g1322.9g710.1g21.3g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254772