Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 2800g595kcal26.3g70g8.4g53.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper2800g8120kcal728g0g588g0g
Ruokaöljy keskiarvo 560g4947kcal0g0g559.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g27325kcal1508.6g140g2311.6g106.4g
Valittu annoskoko6160g13663kcal754.3g70g1155.8g53.2g
Annoskoko puolitettuna3080g6831kcal377.2g35g577.9g26.6g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672