Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1332g2264kcal253.1g0g133.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu832g1049kcal91.6g2.5g74.9g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g1332g333kcal44g38.6g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1332g4662kcal170.5g928.3g25.3g42.6g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g16833kcal1122.6g1975.8g468.2g102.2g
Valittu annoskoko6160g8417kcal561.3g987.9g234.1g51.1g
Annoskoko puolitettuna3080g4208kcal280.7g494g117.1g25.6g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908