Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3272g2479kcal61.2g504.5g6.5g32.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1402g393kcal8.4g83.4g2.8g35.1g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 37g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g1168g2734kcal132g5.8g257.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g11443kcal416.4g1226.6g534.4g146.8g
Valittu annoskoko6160g5722kcal208.2g613.3g267.2g73.4g
Annoskoko puolitettuna3080g2861kcal104.1g306.7g133.6g36.7g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682