Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g3925g7457kcal706.5g0g510.2g0g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Vesi1869g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g21g51kcal1.2g1.7g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.3g0.9g2.6g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g28g107kcal0.3g25.8g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka37g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g15946kcal1441.6g197.8g1032.8g13.2g
Valittu annoskoko6160g7973kcal720.8g98.9g516.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna3080g3986kcal360.4g49.5g258.2g3.3g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215