Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g2105g2736kcal442g0g84.2g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g351g63kcal3.5g12.3g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)351g1017kcal80.7g4.6g73.7g0g
Siitakesieni 351g93kcal6.3g8.8g1.1g11.6g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)463g880kcal6.5g8.3g92.6g20.4g
Paprika punainen 702g205kcal6.6g31.6g2.8g13.3g
Maustekurkku351g58kcal2.5g10.5g0.4g6.3g
Kuohukerma,valio,2dl1052g3578kcal21g31.6g368.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 351g1368kcal7.5g7.7g147.3g0g
Voi 84g611kcal1g0.3g68.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g21219kcal1155.2g231.4g1677.6g103.2g
Valittu annoskoko6160g10609kcal577.6g115.7g838.8g51.6g
Annoskoko puolitettuna3080g5305kcal288.8g57.9g419.4g25.8g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236