Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1081g1129kcal242.7g0g16.2g0g
Arla Apetina 8% feta1602g2403kcal256.3g64.1g128.2g0g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g240g180kcal3.1g43.3g0.5g3.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g40g361kcal0g0g40.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1602g961kcal19.2g44.9g80.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus801g2724kcal184.2g424.6g29.6g48.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12336g15948kcal1431.8g1230.6g592.6g130.2g
Valittu annoskoko6168g7974kcal715.9g615.3g296.3g65.1g
Annoskoko puolitettuna3084g3987kcal358g307.7g148.2g32.6g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087