Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Seiti x-tra900g720kcal153.1g9g9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g78kcal3g3g6g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3602g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g120g89kcal5.4g15.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12336g3047kcal361g311.6g34.8g49.2g
Valittu annoskoko6168g1524kcal180.5g155.8g17.4g24.6g
Annoskoko puolitettuna3084g762kcal90.3g77.9g8.7g12.3g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448